MEGHÍVÓ Smartfarm Precíziós mezőgazdasági konferencia 2016. 09. 22 Kaposvár

MEGHÍVÓ Smartfarm Precíziós mezőgazdasági konferencia 2016. 09. 22 Kaposvár

A Magyar Mezőgazdaság Kft. és a Kaposvári Egyetem szervezésében, a X. Jubileumi Kaposvári Állattenyésztési Napok nyitónapján az idei évben első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerül a SMART FARM – Precíziós Mezőgazdasági konferencia.

A konferencia célja, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassa a precíziós mezőgazdaság gyakorlatát. Az előadások felölelik a precíziós növénytermesztés, növényvédelem, talajerő gazdálkodás, az állattenyésztésben alkalmazott szelekciós munka, a tartás és takarmányozás kihívásaira kidolgozott innovatív megoldásokat, melyek hozzájárulnak az agrártermelés hatékonyságának növeléséhez és hosszú távú fenntarthatóságához. Kiállítóként és előadóként a hazai agrárium vezető cégei és szakemberei jelennek meg, akik közérthetően ismertetik a legújabb kutatási és fejlesztési munkáikat.

A Hungapig Istálló-Tech Kft. képviseletében Slezák György műszaki igazgató tart előadást  "Precíziós, elektronikus takarmányozási megoldások az állattenyésztéseben" címmel. Köszönjük technológiai partnerünk, a Schauer Agrotronic GmbH. közreműködését.

A rendezvény ingyenes, regisztráció: http://smartfarmkonferencia.hu/

 

 

 
Az Ön neve:

2. E-mail cím:

Az Ön e-mail címe:

3. E-mail cím:

1. E-mail cím:

4. E-mail cím: